Tirada Fossat Can Bosch (20 de Maig de 2017)

Jo i el Placid posant.

(50 Plats, 2 camps, 5 puestos (FU))
(Resultat: 2n (22+23 / 50))

Tirada organitzada pel Complex Can Bosch, utilitzant dos dels tres fossats universals que tenen disponibles en les seves intal·lacions. Màquines ben preparades (acabaven de cambiar les molles, fet que feia que els plats anessin més ràpid del que és habitual), i bon ambient, tot i que no hi va haver un gran afluéncia.

Després de més d’un any sense haver tirat en un fossat, l’experiència va ser bona. Alguna errada que no tenia que haver comés (un plat recte en concret) m’haguessi portat a empatar David Ferrer (que va guanyar amb un plat més), desempat que per a la tercera posició es va fer a un sol cartutxo.

Interessant tirada, que em va motivar molt a tornar a dita categoria.

Imatges de l’event:

Deja un comentario