Rifle Producción Torres de Segre (F-Class 50+100 metres) (25 de Març de 2017)

Cartel Tirada Producción

(1 Tanda a dues distàncies alhora, 15 impactes en dianes a 100 MTS i 15 més en dianes a 50 MTS, estirat al terra)
(Resultat: 8 / 22 en categoria Rimfire) (70,04 + 75,12 = 145,16 pnts. totals)

El passat dia 25 de Març es va celebrar la primera tirada de rifles de producció del Club de Tir Olímpic de Torres de Segre oberta a tots els tiradors de l’especialitat encara que no fossin socis del Club.

La prova estava separada en dues categoríes: Rifle PTR i Rimfire. PTR es tractava de rifles de calibres grans, amb visors limitats a x24 augments, amb els que es tirava a 200 i 100 metres, 15 trets a cada diana. Pel que fa a Rimfire, participaven armes de percussió anular (22 i 17HMR, que vaig descobrir que foten una sorollada impressionant), sense limitació d’augments al visor, els quals tiraven a dues dianes, a 50 i 100 metres, 15 trets a cada diana. Ambdues divisions amb bípodes Harris (en producció, l’angle de les dues potes del suport no pot excedir 30º), sense saquet i estirat al terra.

Tot i que el dia no acompanyava en especial (dia de plujes, precedit per tarda de fortes plujes i nit de plujes) la tirada en si va ser molt divertida, i la visió dels primers 20 metres dela linea de tir inundada… donava un aire memorable a l’activitat, la pluja intermitent també donava ambient.

En quant a la tirada, resultat mes o menys com sempre. Bastant bon resultat, ja que no practico absolutament mai (aquest any he tocat dos cops la carabina, totes dues en competició). No obstant, en la primera diana a 100 mts, s’em van escapar 5 trets del centre (menys mal que van anar a 4 punts), però 4 d’elles van ser a l’ultima diana. Probablement questió de col·locació, ja que al ser la diana final d’una sèrie… si la postura no es còmoda t’acaba tremolant tot. La segona diana va ser justeta, pero pràcticament perfecta: tots els trets al centre. Curiós que en aquesta segona, a cada diana s’havien de tirar únicament 3 trets (en comptes dels 5 habituals).

En resum, em va agradar competir per primer cop en una tirada on la resta de carabines, ara si, ere’n com la meva (més o menys) i es prescindien d’elements de suport com saquets, torretes i guardians robot en general.

Imatges de l’event:

Deja un comentario