XI Trofeo Reino de Mozón (20 d’Agost de 2017)

Monzon 100 platos 2017

(100 Plats (+25 de desempat), 2 camps, 5 puestos (FU))
(Resultat: 34é (21+21+23+23) de 74)

Primera tirada de 100 plats d’extensió en la que havia participat mai… bona experiéncia, tot i que mal resultat donades les possibilitats que tenía. El día anterior, prospecció per trobar el camp i veure com és la visibilitat del mateix. Tot i no estar molt a prop de la meva ciutat natal, la nova autovía t’hi porta en un moment,una carretera recta i amb molt d’espai.

Unes instal·lacions molt adecuades, que funcionen amb tarjeta (i tenen máquina automática de cárrega) i dos camps molt diferent entre si: el primer amb plats relativament senzills, no molt ràpids (on vaig fer el 1r 25 en fossat de la meva trajectória); el segon un camp obert, escortat per una avingudad’arbres, amb plats veloços i técnics (tot ique en la primera tirada ja vaig fer un 23).

El dia de la competició, els nervis em juguen mala passada, i inicio la tirada en el camp fácil, fallant cuatre plats. Igual resultat després d’un parell d’hores d’espera, en l’altre camp, més complicat. Molts tiradors havien punxat en la primera tanda, fet que encara em permetria quedar per la meitat de la classificació  en la següent tanda, amb dos 23’s.

Resumint, no va estar malament… tot i que podía haver tingut un millor paper. Em quedo en que em vaig poder sobreposar i acabat, almenys, defensant una mica la posició. Les tirades de 100 encara no són lo meu… i es fan un pel massa llargues (dues hores d’espera entre tirada i tirada, acabant a les 7 de la tarda).

Imatges de l’event:

Deja un comentario