Binefar (Huesca) tirada “El Romeral” – 100 plats (19 de Maig de 2018)

Binefar5th

(100 Plats, 2 camps, 5 puestos (FU))
(Resultat: 5é (24+23+24+22))

 

Quasi un any ens separen de l’entrada anterior… i no n’era ni conscient. Tot i haver anat entrenant, la realitat es que en els últims 6 mesos hauré fet 8 o 9 séries com a molt. Però agafant el punt positiu, la mitja de puntuacions ha estat de 24 o més.

Així que …. ni tan mal.

Primer cop que participem en una tirada a Binéfar, en aquesta ocasió a 100 plats. Sembla ser que a l’Aragó en fan dues o tres mensuals, així que es un gran terreny per avançar i continuar millorant.

La setmana anterior (aprofitant la festa major de Lleida) vaig visitar el camp, i devant les condicions que ofereixen,em vaig fer soci. Tirades a 3 euros i els camps que tenen característiques suficientment diferents per ser un desfiament. El resultat va ser prou bó, sortirnt amb 97 plats (25-23-24-25).

El día de la competició, (amb una previsió meteorológica nefasta, que al final va deixar un día de Sol exceptuant l’última sèrie), va començar bé, empatant a 24 amb l’impressionant «José Miguel Navarro Jabalera» (que va fallar l’únic plat de la tirada).

En les seguents… s’havia d’aprendre coses.

1- No menjar abans d’una tirada. Normalment estás amodorrat, i acabes amb el bocata a la gola un altre cop.

2- No ser comodón. Un tio que no entrena els dies que no fa solete no té experiencia si no fa solete. Tirar entre trons i amb preses perqué ve pluja requereix més práctica. Tot i aixó s’ha de dir que és una experiéncia extremadament agradable.

Al final… valoració positiva: 5é amb 93 plats, tot poder fer 2 plats més… no afectava al resultat. Em falta algún potito per arribar a 99/100. No molts, però algún.

Crónica Todotiro.es

Imatges de l’event:

Deja un comentario