Tirada Can Bosch – 50 plats (24 d’Agost de 2017)

Medalla plata Can Bosch

(50 Plats, 2 camps, 5 puestos (FU))
(Resultat: 2n (23+23))

Tirada a Can Bosch.. una mica contra tot els elements. El David la va organitzar durant la mateixa setmana, ja que estava atrapat a l’huracá de Cuba… la setmana de la fira del Caçador de Tárrega, d’un tiada important a Mollet del Vallés i un altra a Calahorra… Però tot i així es va fer!

I no oblidar que, tant propers al 1-O, no podia falta durant la festa major d’Alfés la colaboració inefable d’un Chinook i el Escuadrón Águila recordant-nos el contingut del DNI. Curiós fer una tirada amb avions a reacció sobrevolant-nos… deu n’hi do el serollet.

En cuant al resultat… les vacances em van fer caure algún punt. dos plats fallats de més (podia fer perfectament 24+24) em separaven de la victória… tot i que vaig aconseguir el meu primer trofeu! (mai que faig podi n’hi ha) així que prou satisfet.

Imatges de l’event:

Deja un comentario