Trofeu Cadenes MCG (F-Class 100 metres) (25 de Febrer de 2017)

Trofeu Cadenes MCG 2017

(2 Tandes de 30 impactes en dianes a 100 MTS blaves de 6 objectius, estirat al terra)
(Resultat: 4 / 11 en categoria RTF) (137,09 + 147,10 = 284,19 pnts. totals)

El passat dia 25 de febrer es va celebrar la primera tirada de modalitat de F-Class a 100 metres del Club de Tir Olímpic de Lleida (en les instal·lacions de Gardeny)  oberta a tots els tiradors de l’especialitat encara que no fossin socis del Club.

La tirada estava patrocinada per l’empresa Cadenes MCG, gràcies al soci i tirador del club José Carrasco, tenint una bona acollida entre tiradors de Catalunya habituals en aquest tipus de competicions.

En funció del tipus de carabina del calibre 22lr. que presentaven, s’agrupava als tiradors en OPEN o RTF. En aquest cas vaig participar en la categoria lleugera, RTF, utilitzant la meva carabina CZ455 amb bípode Harris. En aquesta prova únicament hi havia un altre bípode Harris a part del meu, essent més habitual veure bípodes de Rimfire. Ja que la tirada es disputava estirat al terra, i amb previsió de google de pluja dispersa, vam adquirir una esterilla plàstica de ioga, que tot i no ser necessària pel temps (va fer molt bon dia al final), va demostrar ser de gran utilitat i comoditat.

Pel que fa a la tirada, la primera vaig pecar de «falta de fe», pitjor circumstància a la que pot fer front un tirador. A més, no vaig buscar una postura còmoda que em permetessi tirar sense realitzar pressió lateral sobre l’arma. Resultat: 137,09. Primera tirada desastrosa, amb dos trets a la part blava de la diana i molt mala agrupació.

La segona tanda, i amb la èpica de «la tirada ja està perduda» em vaig relaxar, buscant una postura còmoda, i sense tocar la mira del rifle, que es devia de descalibrar al guardar l’arma desprès de la primera tirada, ja que els trets anaven uns…. 10 cm a la dreta. Resultat de tirar còmode, i compensant els l’impacte a ull: 147,10. Sobre 150.

Sembla demostrar que no tan sols es pot fer perfectament bones puntuacions amb un rifle estàndard sense modificar, sinó que la comoditat és un tema a tenir en compte alhora de realitzar tirades estàtiques (Sobre tot en poses no habituals).

En resum, bona experiència, i a més propera a casa.

 

Link de l’Event: Aqui.

Imatges de l’event:

Deja un comentario