Tirada Saga Estiu (7 d’Agost de 2016)

Foto tirada Saga

(25 Plats, 1 camp, 5 puestos)
(Resultat: 16é (20 / 25))

La tirada promocional de Saga de l’estiu de 2016 va ser la primera en la que es van utilitzar les noves màquines del camp de tir La Nora. Aquestes màquines eren 5 Promátic de 2a mà (que a l’hora de la veritat, 3 tenien els transmissors averiats i es van substituir per altres màquines).

El camp no era fàcil, tot i que els plats fallats per mi no éren dels dificils. El drama va ser que la tirada va començar força bé, amb 12 acerts seguits. Al tercer lloc vaig tenir dos plats fallats, i al tercer lloc, tres. L’ultim lloc també va ser net. Tot i això vaig poder mantenir la puntuació mínima de 20, que no es tant desastrosa de per se, sinó per haver fet tres llocs nets. No s’ha d’acumular 5 plats fallats en dos llocs. Norma de les bicicletes i tricicles.

El premi van ser dos caixetes de cartuchos.

Imatges de l’event:

Deja un comentario