Tirada Compak Can Bosch (2 de Juny de 2017)

Cartell Tirada Compak Can Bosch

(23 Plats, 1 camp, 5 puestos (Compak))
(Resultat: 7é (18 / 25))

Tirada organitzada pel Complex Can Bosch, utilitzant el nou camp de compak que tenen disponibles en les seves intal·lacions. El temps no acompanyava (va ploure varis cops durant el dia, cap durant les tirades tot i que la visibilitat, molt bona no era), i l’afluéncia de gent no va ser molt gran (17 tiradors), tot i que la tirada va estar molt ben preparada.

Que dir, plats molt tècnics (en especial un D patenoide curt que no va tocar pràcticament ningú), propers, llunyans, ràpids i lents que vn fer les del·licies dels tiradors. Únicament l’Angel Ballerster va aconseguir 25 plats, estant el segon classificat a 5 plats de diferència.

Imatges de l’event:

Deja un comentario