Festa Major de Sucs (15 de Maig de 2016)

Sentat a sucs

(16 Plats, 1 camp, 2 puestos)
(Resultat: 6é (15 / 16))

La festa major de Sucs va ser una grata experiència. Primerament, s’ha de matinar molt per participar, arribant a les 8:20 de matí era ja el tirador número 40. No obstant el lloc en sí era de molt fàcil accès, trobant’se just al sortir del casc urbà, devant de l’ultima urbanització. Menció especial a l’esmorzar gratuït (tot i ser la norma en les festes majors de pobles) que incloia un magnífic estofat de porc senglar. La quantitat de premis era també enorme, amb pernils per als 30 primers. També destacar que és l’unica competició que he vist amb placa conmemorativa per a l’ultim classificat.

Pel que fa al camp, comentar que la societat de caçadors havia demanat que es fessi un camp una mica més dificil per a que no hi haguessi tants plenos i que no hi haguessi desempats per a cap posició. Tot i que així guanyava el primer que fessi 16, únicament en va haver 3.

La meva tirada va ser molt bona, tot i que lamentablement va començar amb un conill fallat (els dos trets) per excès de precipitació. Una autèntica llàstima perque podria haver estat una tirada perfecta (els 14 següents plats abatuts amb el primer tret), però ja va ser prou satisfactòria. La majoria dels tiradors habituals van punxar.

El premi va ser un pernil.

Imatges de l’event:

Deja un comentario