Festa Major de Gimenells (14 de Maig de 2016)

Festa Major Gimenells

(16 Plats, 1 camp, 2 puestos)
(Resultat: 14 / 16)

Tornen a iniciar-se les tirades de festes majors a la província de Lleida. En aquest cas la tirada era al ras del casc urbà de la població, cosa que feia més senzill trobar el lloc que en ocasions anteriors.

El camp estava muntat just al costat de les «firetes» fet que recordava a les tirades «d’abans» que s’integraven més en la festa del poble. Com a fet curiós, al costat hi havia les restes d’una festa «rave» del jovent del poble, que van amenitzar la tirada amb el que es coneix popularment com «txumba-txumba».

El camp en si era bastant fàcil, amb plats lents i propers. Els dos fallats van ser el mateix, un «normal» tipus fossat que atravessava d’esquerra a dreta i em passava per dalt.

El premi van ser un pack de 6 botelles de vi (un Cabernet Chavignon bastant bó).

Imatges de l’event:

Deja un comentario