Promoción SAGA Campeonato de España Compak 2016 (4 de Juny de 2016)

Saga2016

(25 Plats, 1 camp, 5 puestos)
(Resultat: 2n (24 / 25) + Desempat)

Primer cop que repetim tirada per segon any consecutiu (fet que denota que ja porto una temporada sencera en aquest món). Aquesta tirada del 2016 ha incorporat moltes novetats, la principal de les quals ha estat el canvi d’arma a la nova Browning 525 Trap One. L’arma va arribar a l’Armeria Garriga la tarda-nit anterior a la tirada. Amb molta diligència van guiar l’arma el mateix matí de la tirada i ens la van entregar. Les primeres sencacions d’encare van ser bones, així que (contra el consell de la majoria de tiradors), desprès d’una prova amb chokes 2-1, vaig decidir augmentar chokes a 3-2 i utilitzar-la per tirar. La cartucheria escollida va ser SAGA Skeet per a curta-mitja distància i Bascheri & Pellagri F2 Flash per a mitja-llarga distància.

Tot i no ser aconsellable utilitzar un arma desconeguda per a competir, el resultat va ser extraordinàriament bó. 24 plats trencats, únicament fallant una G (plat que per un altre costat no s’ha de fallar) en un dels dobles. El camp, amb algún que altre plat «picant» no va permetre fer a ningú pleno, pel que al final de la tirada havíem empatat a 24 cuatre tiradors: Fèlix Cacho, Alberto Carrillo, Edgar Bosch i jo mateix. Els desempats van estar molt disputats i van ser molt ràpids, ja que per motius d’horaris es va decidir fer a mort sobtada, dobles i simultanis. Tot i això, unicament vaig fallar un plat, que va abocar-nos a mi i al Edgar al desempat per la 2a posició, on va fallar.

Resultat genial, el millor dels que he obtingut fins ara (si no es compta la victòria de la festa major de Torres de Segre) i primer cop que pujo a un podi. Els bons resultats de les ultimes setmanes (en que tots els dies he fet un 23 o 24 en el camp d’entrenament) han donat el seu fruit.

Com a última curiositat, tot el podi estava format per estudiants de la UdL, tots de les facultats de Cappont (dos de la EPS i un de la FDE) i amb una mitja d’edat que no superava els 26 anys.

El segon premi va ser un caixò de 250 cartuchos de SAGA Solera de 28 grams, que de fets volia provar ja fa temps, així que perfecte.

Imatges de l’event:

Deja un comentario