Lliga Tir al Plat 3: Artesa de Segre (10 d’abril de 2016)

artesa lliga 2016

(25 Plats FU)
(Resultat: 19 / 25)

Tercera tirada de la Lliga de Tir al Plat de Lleida 2016, en l’equip Antona Artesa (segon equip de Antona Red Devils Artesa) en la categoria de fossat universal.

Aquest cop l’esdeveniment va tenir lloc en el Club de Tir Olímpic «Antona», d’Artesa de Segre, situat al costat de la població, passat el pont. Es tracta d’una zona relativament muntanyosa, i la zona de tir respecta l’estètica general de la zona. I es que (com es pot veure en les imatges) frontalment el fossat es troba limitat per la pared d’una muntanya. La il·luminació del lloc no va ser dolenta, tot i que si s’hi va de tarda (el camp obre únicament per la tarda si no hi ha competició) el Sol s’amaga darrera les muntanyes circundants molt aviat.

Com sempre bon ambient, amb una gran quantitat de participants. .

Parlem ara de la puntuació: Dolenta (També es podria dir d000000lenta). Aquest cop personalment. 19 plats trencats, 6 fallats durant els primers 15 plats, es a dir: tots els fallos. Tirada insatisfactòria en la que s’ha de reconèixer que no vaig respectar el que havia après en els entrenaments previs. Tot i això, els entrenaments previs d’aquella setmana van consistir en 25 plats tirats el dia anterior a Bellpuig, en unes condicions de molt aire i molt fred (dels quals vaig encertar 23). Atribuïrem els «fallos» a la setmana que vaig portar, que no em van fer estar en les condicions físiques que s’ha d’estar (tot i que com a excusa resulta terriblement dolenta). L’equip va sumar un total de 66 punts, gràcies a en Xavier Jou (20), Jaume Garriga (23) i Pere Pros (23).

Resultats de l’Event:

Descarregar PDF

Imatges de l’event:

Videos de l’event:

Deja un comentario