Lliga Tir al Plat 2: Solsona (13 de març de 2016)

Jo en el camp de tir de Solsona

(25 Plats FU)
(Resultat: 23 / 25)

Segona tirada de la Lliga de Tir al Plat de Lleida 2016, en l’equip Antona Artesa (segon equip de Antona Red Devils Artesa) en la categoria de fossat universal.

Aquest cop l’esdeveniment va tenir lloc en el Club de Tir «El Solsonès», situat entre Solsona, Olius i El Pi de Sant Just. Es tracta d’una zona que comença a ser muntanyosa (com es pot apreciar en les imatges) però el camp de tir propiament dit és una esplanada de gespa verda i ben cuidada, amb bona visibilitat i muntanyes «nevades» com a fons. El que es coneix com un paisatge «De Postal».

Com sempre molt bon ambient, amb una gran quantitat de participants. Tot i que aquest mateix dia es disputava el Campionat Provincial de RRCC, no hi va haver afectació en al respecte (la majoria de tiradors d’una categoria no competeix en l’altra).

Parlem ara de la puntuació: bastant bona. Tant personalment com del equip. 23 plats trencats, fallant 2 plats als primers 8 i fent 17 encerts seguits en el meu cas. Sóc conscient de que he d’entrar més a millorar la mitja dels plats (2 fallos de cada 8 m’haguessin portat a més de 6 plats fallats), però amb el material que utilitzo actualment i el temps del que disposo per practicar (el cap de setmana) penso que el resultat es pot definir com a Satisfactori. L’equip va sumar un total de 70 punts, gràcies a la perfecta tirada (25 plats trencats) d’en Carles Bertran (que ja va salvar a l’equip la setmana anterior) i la molt bona tirada del Jaume Garriga (22).

Resultats de l’Event:

Descarregar PDF

Imatges de l’event:

Videos de l’event:

Club de Tir «El Solsonès»

7a Escuadra

Rostollera

Divagant amb aparició estelar de Juan Antonio Moreno!

Deja un comentario