Lliga Tir al Plat 1: Guissona (6 de març de 2016)

Esmorzar Guissona 2016

(25 Plats FU)
(Resultat: 18 / 25)

Primera tirada de la Lliga de Tir al Plat de Lleida 2016, en l’equip Antona Artesa (segon equip de Antona Red Devils Artesa) en la categoria de fossat universal.

El camp de tir «Les Pletes» compta amb un gran ambient i es troba situat en una vall entre dos turons, fet que fa que es dispari contra una muntanyeta. Possiblement al tractar-se d’una gamma cromàtica similar (vermell del plat contra marró clar del turó) costaven més de veure els plats. Aquesta excusa no es meva, sinó del Perico. La meva era que feia dos mesos que no tirava en un camp de fossat. En qualsevol cas e independentment de l’excusa, el resultat va ser poc més o menys el mateix: en el meu cas dues bicicletes i un tricicle.

De totes maneres, recalcar un ambient excel·lent entre el total de competidors i membres de l’equip ja des de l’inici amb un esmorzar de germanor (que vist el resultat va ésser el més profitós).

La meva sorpresa va estar puntuar per l’equip (recordem que únicament puntuen els 3 millors tiradors de cada equip), de manera que vam sumar 58 punts (21 + 19 + 18) quedant per devant de l’equip bessó Red Devils. Vist el vist, tenim que apretar.

Resultats de l’Event:

Descarregar PDF

Videos de l’event:

Esmorzar 1:

Esmorzar 2:

Ambient:

3a Escuadra:

 

Deja un comentario