Tirada Armeria Garriga de Lleida (28 de Febrer de 2016)

Cartell Tirada Patrocinada 2016

(2 Tandes de 30 impactes en dianes de 100 MTS blaves de 6 objectius, estirat sobre una taula)
(Resultat: 4 / 7 encategoria Restricted) (1 Gorra)

Tirada patrocinada per l’Armeria Garriga de Lleida, que es dividia en dues categories: Aire a 50 mts. i 22lr. a 100 mts. En la categoria de 100 mts., hi havia la particularitat de que la posició de tir era estirat sobre una taula (recordem que per les proteccions dels camp no es pot obtenir la homologació per tirar estirat des del terra). Divertit, ja que no ho havia fet mai d’aquesta manera.

El temps també va acompanyar bastant, ja que tot i ser un cap de setmana de intenses plujes (fins i tot la tirada del dia anterior de RRCC a Almacelles es va cancel·lar) no va ploure, no va fer massa vent i va acabar sortint el Sol. Tot i aixó molts dels assistens confirmats no van venir per por dels múltiples avisos de protecció civil.

Llàstima també de la puntuació, ja que amb 2 punts més (una minúcia tenint en compte com funciona aquest sistema) feia podi en la meva categoria (i haguessi aconseguit medalleta de tercer).

Link de l’Event: Aqui.

Imatges de l’event:

Videos de l’event:

Calibratge

1a Tanda

2n Grup 1a Tanda

2n Grup 2a Tanda

 

Deja un comentario