Festa Major d’hivern Torregrossa (23 de gener de 2016)

Cartell festa major d'hivern Torregrossa

(32 Plats / 4 Puestos)
(Resultat: 26 / 32) (1 Armilla Benisport d’Esquerres)

Competició a 32 plats disputada al costat de la Cooperativa «Les Planes» de Torregrossa. A cadascun dels 4 llocs de tir es llençaven 8 plats, sent una tirada relativament llarga. El circuit el conformaven un «Conill», un vertical, una patena lateral i dos plats tipus fossat (un que s’allunyava i un que s’apropava).

En cada lloc m’en vaig empassar 3, excepte en el tercer que el vaig fer net. El principal problema van ser els conills, als quals no vaig saber adaptar bé la velocitat i per tant l’adelantament. Tirada excessivament precipitada i mal pensada per part meva. Els plats requereixen més reflexió. El resultat no va ser bó, però de tot se n’apren.

A més els premis estaven força bé, fins i tot em vaig emportar una armilla d’esquerrer (i de la meva talla) cortesia d’en Polvorilla. Merci Daniel.

Link de l’Event: Aqui.

Imatges de l’event:

Deja un comentario