Campionat Provincial de Lleida de Comapk Sporting (17 d’abril de 2016)

Provincial Lleida 2016

(50 Plats, 2 camps de 25)
(Resultat: 41 / 50)

Primer cop que participo en un event provincial de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Caça.

L’esdeveniment va tenir lloc en el camp de tir del Club Esportiu de Tir de Lleida (Camp de Tir «La Nora»), d’Alcoletge. La prova (a 50 plats) es disputava en dos camps de 25 plats cadascún amb característiques molt diferenciades:

El primer camp era un de típic, 5 llocs diferents on es tiraven 3 simples i un doble al tir. Les màquines les típiques de «festa major», lleugerament més lentes, però amb plats relativament llunyans (si no se’ls disparava ràpid), montat per Ignasi Segura.

El segon, 5 llocs diferents on es llençava un simple i dos dobles al tir. Màquines més ràpides que al primer camp, i amb el·lipses més creuades. Tot i això, els plats èren relativament propers. Un camp molt bonic també, montat per Àngel Ballesté.

La tirada en sí, una de cal i una d’arena. En el primer camp vaig tenit un molt mal inici, fallant dels plats simples un vertical, dos A’s (plats normals creuats, d’esquerra a dreta). En els dobles, un conill, un altre A i un altre C vertical. Molt dolenta (en total 19 plats, i el conill no va saltar). Aquesta actuació no donava bones sensacions per enfrontar el segon camp, on únicament disposava de dos trets en cinc plats.

En el segon camp, vaig espabilar més, ja que vaig fallar únicament un plat (en un doble) en el primer lloc, i vaig fer tres llocs totalment nets. Al ultim lloc, podia fer un 24 a falta de 4 plats. En el penúltim doble vaig fallar un B (per falta de confiança, vaig voler assegurar-lo massa i el lloc no era el correcte), i en l’ultim doble el conill va saltar (també per esperar-lo un pelet massa) i vaig fallar per devall. En total un 22 que podria haver estat millor, però satisfactori degut a que em vaig saber reposar al mal inici.

Curiositats de l’event: En la primera escuadra l’àrbitre es va descontar, fent que per un moment no es sabessi qui havia fet qué. El Plàcid no va posar cartutxos en un plat, i al obrir l’arbitre l’arma per veure que passava Opppps! Sorpresa! Zero. Desprès d’una fallada de munició, l’arbitre va retornar l’arma a l’Ignasi amb el Seguro posat, Zero. L’Àngel es va quedar esperant un vertical en tocar-li un conill, va saltar el conill, li va pegar un tret (en tenia dos) i es va tornar a quedar mirant la vertical, zero. Sembla ser que la concentració és un factor important, i que diferents factors poden influir a qualsevol de nosaltres.

En resum, genial competició, s’ha de felicitar a l’organització.

Resultats de l’Event:

Descarregar PDF

Imatges de l’event:

Videos de l’event:

Deja un comentario