Festa Major d’Alfarràs (15 de Maig de 2016)

Jo a Alfarràs 2016

(25 Plats+desenpat de les 10 millors puntuacions, 1 camp, 3 puestos)
(Resultat: (19 / 25))

La festa major d’Alfarràs (que aprofita per ser el memorial Jesús Molina) demostra una gran implicació del poble, ja que durant tota l’activitat ens va acompanyar l’alcalde. Primer, el lloc on es realitza és realment bonic. L’antiga «Caseta del Guarda», com anomenen a un acuartelament de la guerra civil situat en el punt més elevat de la zona, frontera amb l’Aragó, ofereix unes vistes inmillorables i un espai fantàstic per desenvolupar aquest tipus de proves.

Tot i ser de festa major, es disputa a 25 plats, haven’t-hi de tot. No va anar malament en les dues primeres posicions (encara que podria haver anat millor, amb 14 plats de 16 encertats) i fins i tot vaig acertar un vertical molt (i molt) llunyà, però l’ultima de les posicions no era de les habituals. I és que es disparava des de dins de l’antic fossat on es posaven les màquines. En aquella posició avançada, no vaig ser prou valent i esperava massa els plats. Tant a prop, costava acertar, aixi que en els ultims 8 vaig fallar 4 plats.

Resultat poc satisfactori per la meva actuació, tot i que l’experiència va ser molt bona i quedo amb ganes de tornar l’any vinent.

Imatges de l’event:

Deja un comentario