Festa Major de Soses (28 de novembre de 2015)

Jordi a Soses

(50 Plats / 3 Zones, 2 Puestos per Zona)
(Resultat: 44 / 50) 8º Puesto (1 Lot de Nadal)
(Fallos: 1r Puesto: 1 Lateral; 2n Puesto: 2 Verticals i 1 Lateral; 3r Puesto: 1 Lateral, 1 Patena)

Tirada de recorreguts de caça disputada en el recinte del Camp Eventual de Recorreguts de Caça Joan Farré. Primera tirada en la que participava que es disputessi en 3 zones diferenciades. Superat el petit descontrol inicial en l’assignació de les zones a les escuadres (per accelerar tot el procès, en comptes de seguir l’ordre zona1 -> zona2 -> zona3) es va produïr una de les millor (i més divertides) tirades en les que he participat.

La primera zona era a la part superior d’un congost, amb les màquines tirant els plats cap al buit. D’aquesta tanda únicament vaig fallar el últim plat (segon doble) en que a més la màquina es va enganxar varis cops.

La segona zona tenia els dos llocs de tir al costat d’una llacuna artificial, sobre la qual volaven els plats. En aquest moment el vent, que havia estat escàs, va anar fent acte de presència i augmentant fins al final de l’event.

La tercera i última zona, era un camp de tir de recorregut de caça típic.

Utilitzats Saga Skeet per a tirs propers i Bascheri & Pellagri Special Olympics per a tirs mitjans i llunyans.

Link de l’Event: Aqui.

Imatges de l’event:

Deja un comentario